Dekorasyon

2019 Banyo Modelleri ve Önerileri

2019 Banyo Modelleri

2019 yılına ait banyo mobilyası modelleri son yıllarda karşımıza çıkan modellerden çokta farklı değil. Yeni trendlerde küçük değişiklikler var. Renk, formatlar da belirgin bir şekilde yeniden eskiye dönüş var. Önceki modellerden tek farkı banyo için soluk pembenin oldukça moda olarak kullanılmasıdır.

birevim faizsiz ev

Piyasadaki yönelimler arasında, doğal ahşap ve taş renkleri ile yapılmış mobilyalar içeren bir çizgi yoktur. Talep, tarafsız ve doğal olan bu eğilim karşısında her zaman çok yüksektir. Bu nedenle duvarları örten banyo mobilyaları ve ahşap veya taş döşemeler her zaman modadır.

Ahşap bir banyo evde bir SPA’ ya sahip olmak gibidir.

Ama neden bu kadar çok seviyorlar? Doğal malzemeler, güzel görünmelerinin yanı sıra, rahatlık ve sıcaklık hissi verir. Bir SPA’ da kullanılan malzemeleri hatırlatan modeller, size bir SPA gibi rahatlatıcı bir ortamda olma algısı verir. Aslında, banyonun birinci amacı özellikle kendinize hoş bir rahatlatıcı banyo yaptığınız da, sağlıklı yaşam için adanmış bir ortamdır.

Zaten tüm takdir edilen özelliklerine ek olarak, bazı taş malzemeler de bir banyoda hafife alınacak bir katma değer olmayan anti bakteriyel özelliklere sahiptir.

Fayans modası geri döndü

70’lerin banyolarının tartışmasız kraliçeleri olan fayanslar, 2019’un yeni banyo dekorasyon trendlerinde yeniden moda oldu. 2019 için son trend, fayansları hem dikey hem de yatay olarak kullanmak, altıgen şekilli veya klasik dikdörtgene sahip şekilde kullanmak şüphesiz banyolara farklı bir hava veriyor.

Kişisel zevkinize bağlı olarak, en temel beyaz renkte veya en çok kullanılan pastel, mavi ve yeşil tonlarında seçebilirsiniz. Bugün ise yeni trend pembe, siz bu renk hakkında ne düşünüyorsunuz.

Banyoda, görünür derzlere sahip fayans trend

2019 trendleri arasında, karolar sadece tasarım açısından değil aynı zamanda pratik ve işlevsel nedenlerle ile de trendler arasında yer alıyor. Özellikle temizlemekte oldukça kolaydır.  Farklı biçimlerde ve ebatlarda fayansların estetik açıdan dinamik bir ortam yaratması, aynı zamanda renk ve kompozisyonda aynı şekilde rahatlık hissi vermesi tercih edilmesini artırıyor.

Konuyu sonlandırmadan yazınını başında belirttiğimiz banyoda pembe renge yönelimden bahsetmek istiyoruz.

Bugünün geçmiş eğilimlerine hâkim olan renkler mavi, yeşil ve beyazdır. Görüldüğü üzere taş ve ahşap olarak ta yakın zamanda banyolarımızda yer almıştır. Pembe banyolarda nadiren gördüğümüz bir renktir.

Bu renk, en incelikli tonunda, banyo için yeni nüanslar arasında gözetlemeye başlar. Pembe artık uzun süredir sadece kadınlar için tasarlanmış bir renk değildir. Bugün pembe, yuvarlak bir görünüme hitap eden, erkek aksesuarların arasına yerleştirilmiş ve banyolara hatta aileye girmeye başlayan bir renktir.

Antik pembe, pastel pembe ve daha yumuşak tonlarda seçilse de, odalara yukarıda belirtilen mavi ve yeşilin yanı sıra stil, rahatlama ve refah kavramını verir. Buna ek olarak, pembe, bence, çevreye daha büyük bir kişilik verir ve bugün, dahası, 2019’un yeni trendleri arasındadır.

birevim

Ankara Metro Durakları

Önceki Yazı

Kuveyt Türk Katılım Bankası

Sonraki yazı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorumlar

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*

code

nineteen − 8 =