Faizsiz Sistemler

2019 Destekevim Çekiliş Tarihi ve Sonuçları

Ev almak hiç bu kadar kolay olmadı, değil mi? Tıpkı Destekevim sloganında olduğu gibi; şirket kuruluşu itibarı ile bu sloganı kullanan Destek Evim peşinatsız, kefilsiz, faizsiz ve banka ödemeleri olmadan Türkiye’nin her hangi bir yerinden seçeceğiniz mülke sahip olmanıza destek veriyor.

Özellikle sosyal medyanın hızla geliştiği bu dönemde Destekevim çekilişleri noter huzurunda yapıldıktan sonra duyurulmaktadır. Bu videolardan bazılarında gerçek kişilerin yorumlarına da ulaşabilirsiniz.

Destekevim’in en fazla tercih edilme sebeplerinden biri de dilediğiniz zaman projeyi sonlandırarak tüm birikimi alabilme şansınızdır. Ancak sonuna kadar dayandığınızda evinize normal bedeli ile sahip olabilirsiniz.

2019 Kura Çekiliş Canlı Yayınları

Her birimizin yaşam içerisinde hedefleri var. Bunlardan biride ev ve araba sahip olmak değil mi? O halde müşteri odaklı güler yüzlü dinamik Destekevim uzmanları ile bir an önce irtibata geçmenizi öneririz.

  • Peşinatsız,
  • Kefilsiz,
  • Ara ödemesiz,

Sizin seçtiğiniz ödeme planına sadık kalarak ev sahibi olabilirsiniz. 12 aydan 365 aya kadar uzayabilen çekilişli yöntem ile ev sahibi olabilirsiniz. Üstelik faizsiz sahip olabileceğiniz mülkünüzü Türkiye’nin herhangi bir yerinden edinebilirsiniz.

2019 Çekiliş Sonuçları

Çekilişli sıra tespitli yöntem ile hayallerinizin evine ulaşabilirsiniz.  Alım gücünüze uygun gruplara eklenerek sonrasında noter huzurunda yapılan canlı çekiliş ile sıranızı belirleyin.

Gereksiz masrafları kısarak başlayacağınız yolda küçük birikimlerinizi tasarrufa dönüştürmek mümkündür. Her gelir gurubuna uygun konut ve araç edindirme yöntemlerini geliştiren Destekevim ile borç yükü altında kalmadan kolaylıkla ev sahibi olabilirsiniz.

Özellikle sosyal medya ve diğer internet portallarında görebileceğiniz şekilde videolar, resimler ve yorumlar sistemin faydalarını birebir gerçek kişiler aracılığı ile anlatmaktadır.

Aslında oldukça basit bir sistemdir. Gruptaki üyelerin her ay ödediği taksitler birikir ve çekiliş sonucuna göre sırası gelen kişiye almak istediği evin ücreti ödenir.  Her ay düzenli yapılan çekilişler noter huzurunda yapılmaktadır. Canlı yayın çekiliş sonuçlarını kaçırmanız durumunda yapmanız gereken gayet basittir.  İnternet yâda sosyal medya hesaplarından hangi aya ait çekiliş ise o aya ait videoyu bularak tekrar izleyebilirsiniz.

Çekilişte genellikle aile olarak bulunan kişiler bazen de çocuklarının şansını deneyebilmektedirler.

birevim

2019 Katılımevim Çekiliş Tarihi ve Sonuçları

Önceki Yazı

2019 FuzulEv Çekiliş Tarihi ve Sonuçları

Sonraki yazı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorumlar

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*

code

six + 15 =