Faizsiz Sistemler

2019 Hedefevim Çekiliş Tarihi ve Sonuçları

2019 Hedefevim çekiliş tarihleri sorulduğunda aslında yoğunluğa bağlı olarak her ay için birkaç çekiliş düzenlenebiliyor. Başvuru yaptığınızda sizinle ilgilenen emlak danışmanınız çekiliş tarihi konusunda sizleri bilgilendiriyor.

Kurada kaçıncı sırada çıktığınıza göre değerlendirilerek en kısa sürede teslim edilen evlere sahip olmak için yâda. Çekilişe katılmak için peşinat ödemeniz gerekmiyor. Taksit ödemelerini kendi bütçenize göre beliryebildiğiniz Hedefevim’de hiç peşinatsız olarak Türkiye’nin herhangi bir yerinden ev sahibi olabilirsiniz.

Hedefevim’in özel fırsatlarını değerlendirmek ve çekilişlere dâhil olmak için emlak uzmanları ile irtibata geçebilirsiniz. Hedefevim sisteminde peşinat ödemek zorunda değilsiniz. Peşinatsız müşterilerine de özel kampanyalar ile ev sahibi yapabiliyor.

Hedefevim sisteminde peşinat zorunluluğu yoktur. Peşinatı olmayan müşterileri için de kendi imkânlarına göre kampanyaları mevcuttur. Peşinatlı alırsanız elbette avantajlı durumda olursunuz. Vade ve diğer teslim seçenekleri açısından daha avantajlıdır.

2019 Kura Çekiliş Canlı Yayınları

Evinizi teslim almadan önce grubunuz ile bir çekilişe katılmak zorundasınız.  Çekiliş sonunda sıranız belli olur ve evinizi teslim alacağınız tarihi öğrenirsiniz. 2019 kura çekiliş canlı yayınları için internet üzerinden bilgilere ulaşabilirsiniz.

Peşinatınızı belirledikten sonra irtibata geçeceğiniz Hedefevim emlak uzmanı sizlerin diğer şartlarınızı da gözden geçirerek en uygun gurupta yer almanızı sağlar. Yapılan kuradan sonra evinize kaçıncı sıradan alacağınız belli olmuştur. Ve taksitleriniz yeniden düzenlenir.

Canlı olarak çekilişin yayınlanması ve ardından sıralamaya göre müşterilerin verdiği röportajlar çok faydalıdır. Öncelikle güven tazeler, hiç bilmediğiniz bir sisteme giriş yapmadan önce elbette referansları kontrol etmeniz normaldir.

2019 Çekiliş Sonuçları

Sosyal medya yâda internet portalları üzerinden Hedefevim aracılığı ile onlarca eve sahip olmuş kişiye ulaşabilirsiniz.  Bu kişiler gerçek kişiler olup, Türkiye’nin dört bir yanından kişilerin videolarına ulaşmak mümkündür.

Her ay gruplara göre bir yâda birden fazla yapılabilen çekilişler ile ilgili müşteriler bilgilendirilmektedir. Ancak sizler ayrıca izlemek istiyorsanız 444 70 98 nolu hattan irtibata geçebilirsiniz.

Kura sonucu sıralamanız belirlendi ise sizden mutlusu yoktur. Kolaylıkla istediğiniz ilden evinizi satın alabilirsiniz. Üstelik faiz yükü altına girmeden ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

birevim

2019 FuzulEv Çekiliş Tarihi ve Sonuçları

Önceki Yazı

Hedefevim’in Katılım Şartları Nedir?

Sonraki yazı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorumlar

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*

code

15 − six =