Faizsiz Sistemler

2019 Katılımevim Çekiliş Tarihi ve Sonuçları

Hayalinizdeki eve veya araca en hızlı şekilde ulaşabileceğiniz KatılımEvim ile sizin belirleyeceğiniz taksitlerle ev satın alabileceğiniz faizsiz sistemlerden biridir.

Öderken faiz ödemeyeceğiniz ve evinizi kendi maliyetinden satın alabileceğiniz KatılımEvim şartları oldukça caziptir. Sisteme katılım yaptıktan sonra çekiliş tarihlerini emlak- finans uzmanınız size bildirecektir. Sonuçları canlı yayında izleyebileceğiniz kura çekimi noter huzurunda yapılmaktadır.

KatılımEvim toplumun her kesiminden insana hitap etmektedir. Özellikle kampanyalar konusunda KatılımEvim sistemini seçtiğinizde faizsiz ve peşinatsız ek kampanyalar ile evinizi en uygun fiyata mal etmiş olabilirsiniz.

Ekonomin gidişatına göre zarar etmeyeceğiniz şekilde faizsiz ev edindiren KatılımEvim sistemine tabi olduğunuzda neredeyse her aya yapılan çekilişlerden birine katılarak en hızlı şekilde evinize kavuşabilirsiniz.

2019 Kura Çekiliş Canlı Yayınları

KatılımEvim olarak çekilişleri canlı olarak yayınlayan şirketin canlı yayın kura çekimini kaçırdıysanız üzülmeyin. Ev ve araba almanın faizsiz yolu sloganı ile yola çıkan KatılımEvim enflasyon ile topyekûn mücadele programını destekliyor.

KatılımEvim’in çekilişli kampanyalarından en cazip olanlarından biri de erken teslim kampanyası hayalinizdeki eve veya araca en hızlı şekilde ulaşmanızı sağlıyor. Bu kampanyanın sırrı taksitlerinizi hızlı ödemeniz bu şekilde daha erken sahip olursunuz. Faizsiz ve peşinatsız ev satın alırken canlı yayında kura çekimini izleyebilirsiniz.

Henüz sistemi bilmiyorsanız bu canlı yayınları izlemek sizi fikir sahibi yapacaktır. Hatta kampanya kapsamında çekilişin ardından gruba dâhil olan kişilerin fikirlerine de sahip olabilirsiniz. Gerçek kişiler ile yapılan röportajlar ülkenin herhangi bir yerinde faizsiz ev satın alabileceğinizin referansı olacaktır.

2019 Çekiliş Sonuçları

Teknoloji öylesine gelişti ki artık herhangi bir çekiliş vb. durum için orada olmanız bile gerekmiyor. Noter huzurunda yapılan kura çekilişleri canlı olarak yayınlanıyor. Küçük küçük taksitler ile ödeyebileceğiniz ve faiz tuzağına düşmeyeceğiniz KatılımEvim sistemi ile peşinatsız ev sahibi olmak mümkün!

Canlı yayınları kaçırdıysanız, sosyal medya portalları yâda videolar aracılığı ile tekrarını izleyebilirsiniz. Canlı ve noter huzurunda yapılan çekilişler için kişiler ile de röportajlar yapılıyor. Evinize daha erken kavuşmak için kolay çözümler var.  Üstelik çekiliş ile evinize hangi sırada kavuşacağınıza da şansınız karar veriyor.

birevim

Katılımevim’den Turkcell’lilere Ev ve Araba Kampanyası

Önceki Yazı

2019 Destekevim Çekiliş Tarihi ve Sonuçları

Sonraki yazı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorumlar

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*

code

19 + 19 =