Güncel Haberler

Kambura’da Ev Sahibi Olmak Hayal mi?

İnsanlar hayatlarına hep hedefler koymaktadır, bunları gerçekleştirmek kimisi için hayal kimisi için, gerçek kimisi içinse imkansızdır. Ancak bazılarımız ihtiyaçları ve yaşam biçimi ile hedeflerimize yön veririz. Bu hedeflerden biri de tabii ki ev sahibi olmaktadır. Unutmayın ev sahibi olmak imkansız değildir.

birevim faizsiz ev

Ev Sahibi Olmak Neden Zorlaştı?

Özellikle tüm dünyada etkisi olan kalabalıklaşan nüfus, ekonomik problemler ve bunun gibi bir çok unsur da her bir şeyin fiyatının artmasına neden oldu. Dolayısıyla da ev fiyatları da çoğaldı, her insan hayatını idame ettireceği yerde ev sahibi olmak ister. Ancak nüfus artışı, arz-talep olayları gibi faktörler bu ev fiyatlarının artmasına neden oldu. Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona-virüs pandemisi de buna ek olarak dünyaya yaraladı. İşte bu gibi başlıca sebeplerden ötürü ev sahibi olmak baya bir zorlaştı.

Türkiye’de Bu Problem Devam Ediyor mu?

Türkiye’de özellikle metropolit olarak isim verdiğimiz ve ekonominin kalbi olan büyük şehirlerde bu fiyat artışı problemi sürekli olarak devam etmektedir. Neticesinde nüfusun bir şekilde kendi geçimini sağlaması zorunludur. Bu zorunlulukta göçü özellikle Batı tarafına almıştır. En büyük örnek olarak ta İstanbul şehri bu örneği gösteriyor. İzmir’de bu şehirler arasında ve tabii ki baş kent olan Ankara şehrimiz de bunların arasındadır. Hem sadece ev sahibi olmak zor değil, bir çok geçim ve zevklerimiz ile alakalı olan şeyler de diğer illere göre çok daha pahalıdır.

Kambura Nerededir?

Kambura adı verilen yer aslında tarihte geçmemiştir, tuhaf bir durumdur ki bu yere ün kazandıran  “Şahsiyet” adı verilen dizi olmuştur. Neticesinde senaristi bunu çok akıllıca ve pazarlama tekniği ile sunmuştur. Aslında bu yerin adı Bursa ilimizde bulunan, Gölyazı adı verilen yerin ta kendisidir.

Peki, Kambura’ya nasıl gidilir?

Şahsiyet dizisinde Kambura adı  olarak geçen  yere verilen “Gölyazı’ya nasıl gidilir?” sorusu çok önemli. Gölyazı tam olarak Bursa’ya 42 kilometrelik mesafede. Bursa-İzmir arasında bulunan karayolunun 37. kilometresinden güneye doğru olan kısma rotamızı çeviriyor ve  Uluabat Gölü’ne doğru hareket ediyorsunuz. Uluabat Gölü’ne geldikten sonra yaklaşık olarak 5 kilometre yol alıyorsunuz ve karşınıza net olarak  Gölyazı tabelası çıkıyor. Tabelayı hemen  görür görmez sola doğru sapıyorsunuz ve zeytin ağaçlarının güzel bir şekilde süslediği yolu takip ettiğinizde hemen Gölyazı’ya ulaşıyorsunuz.

Kambura’da Evler Ortalama Kaç Paradır?

Başlıkta yazdığımız  gibi “Kambura’da ev sahibi olmak hayal mi?” Bu sorunun cevabı ise; hayır tabii ki  değil, özellikle de büyük şehirlerde yaşıyorsanız bu fiyatlar bir hayli şekilde makul oluyor.

Kambura’da satın alınan yaklaşık 100 metrekarelik bir konutun ortalama fiyat aralığı 182 bin 962 Türk Lirası ile 304 bin 900 Türk Lirası  aralığında farklılık göstermektedir. Neticesinde büyük şehirlerde bu tarz büyüklerde ki yeni binalar ortalama 1 milyon Türk Lirası gibi fiyatlara sahipken sizler de Kambura’dan ev satın alabilirsiniz. Anlayacağınız Kambura’da ev sahibi olmak hayal değil.

birevim

Faizsiz finansman şirketleri yasallaştı

Önceki Yazı

Kira sözleşmesi imzalarken dikkat! 2021 kira sözleşmesi örneği

Sonraki yazı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorumlar

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*

code

six + two =