Faizsiz Sistemler

Erzurum Kredisiz ve Taksitle Ev Alma Fırsatı

Artık müşterilerin büyük bir peşinat ödemeden bir mülke sahip olmaları mümkündür. Ve şimdi aylık yönetim ödemelerine bölünmüş taksitli mülk satın alabilirsiniz. Yatırımcılar, uzun zamandır, kira yoluyla düzenli gelir sağlayan ve aynı zamanda mülk değerinin sermaye artışından sermayeleştiren gelir getirici emlak portföyleri inşa ederek servetlerini inşa edebildiler.

birevim faizsiz ev

Bununla birlikte, borç verme üzerindeki sınırlamalar büyük mevduatlar gerektirir, bu da birçok zorlu mücadele için mülk edinmeyi sağlar. Çoğu insanın %25 depozito için biriktirdiği yıllarda, mülkün değeri yılda yaklaşık %10 oranında artıyor ve bu da ihtiyacı daha da ulaşılamaz hale getiriyor.

Durun sakın karamsarlığa kapılmayın. Size en avantajlı taksitle ev alma seçeneğinden henüz bahsetmedik. Aylık sabit ve sizin belirleyeceğiniz taksitler ile ev sahibi olmanız mümkün! Birevim 30 yılı aşkın süredir, binlerce aileyi faizsiz tasarruf sisteminde ev sahibi yaptı.

Erzurum’da Yaşam ve Ev Alma Fırsatı

Ülkemizin doğusunda yer alan şehirde çağ kebabı çok meşhurdur ve palandöken kayak aktiviteleri ile meşhurdur. Muhafazakar bir şehir olan Erzurum’da konut fiyatları 150 bin Türk lirasından başlıyor. Ve sonrasında düşünebileceğiniz en yüksek rakama kadar çıkıyor.  Ev almak için Erzurum şehrini seçtiyseniz Birevim Erzurum şubesini ziyaret etmenizi öneririz.

Açık adresi; Kazım Karabekir Mah., Orhan Şerifsoy Cd. No:32, 25040 Yakutiye olan şubeye saat 09:00 itibarı ile (0442) 215 41 15 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

Ev almak istiyor ve gerekli peşinat gibi ihtiyaçlara sahip değilseniz, Birevim peşinatsız ve ödeyebileceğiniz taksit tutarına uygun sistemler ile size destek oluyor. Ödeme durumunuza göre gruplara eklenerek dilerseniz kuralı dilerseniz kurasız sistemlerden birini tercih edebilirsiniz. Birlikte kazanmak için adım atan Birevim danışanlarının ihtiyaçlarına öncelik verir.

Sistem sürdürülebilir bir mantıkta tasarlanmış ve 30 yılı aşkın süredir, yatırım portföyünü geliştirmiştir.  Kısa ya da uzun vadede kendi belirlediğiniz taksit tutarı ile zorlanmadan ev sahibi olabilirsiniz.   Konusunda uzman kişiler ile dilerseniz ziyaret dilerseniz telefon aracılığı ile irtibata geçebilirsiniz

KREDİ HESAPLAMA TABLOSU

Tasarruf Finansman Şirketleri ve Bankaların konut ve taşıt kredisi hesaplama tablosu aşağıdaki gibidir. Kredi çekmek istediğiniz kredi tutarını ve taksit sayısını girerek, 2 kurum arasındaki farkı görebilirsiniz.

Dilediğin Evi Satın Alma Şansı

Hayaliniz küçük bir çitlik ya da bir dağ evimi bilmiyoruz fakat bu hayalinize peşinatsız ve faizsiz ulaşabileceğinizi biliyoruz taksitle ev alma uzun yıllardır devam eden bir sistemdir.  Ve kişinin ekonomik durumuna göre sistem seçilebilir.   Siz finansmanınızı kendiniz belirleyin! Birevim danışmanları size destek verecektir.

Birevim Ev Alma Avantajları Nelerdir?

Birevim ile kısa sürede ev sahibi olabilirsiniz.  Dilerseniz yatırım dilerseniz oturmak için Erzurum’da taksitle ev sahibi olabilirsiniz.

  • Peşinatsız
  • Kredisiz
  • Küçük taksitlerle
  • Taksit dondurma seçeneği ile

   Birevim Faizsiz Ev Alma Yöntemleri nelerdir?

Aşağıda başlıkları verilen yöntemlerden hangisi size en uygun? Detaylar için Erzurum şubesi danışmanları ile irtibata geçin. (0442) 215 41 15

  • Sıra tespitli tasarruf yöntemleri
  • Serbest planlı tasarruf yöntemi
  • Konut değer endeksli yöntemi
birevim

İstanbul Kredisiz ve Taksitle Ev Alma Fırsatı

Önceki Yazı

Denizli Kredisiz ve Taksitle Ev Alma Fırsatı

Sonraki yazı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorumlar

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*

code

three × 4 =