Faizsiz Sistemler

Eminevim Başarılı Çalışanlarını Ödüllendirdi!

Türkiye’de ev ve araba sahibi olmak gerçekten çok zordur. Belirli bir birikimi olmayan insanların istenilen parayı bulmak için konut, ihtiyaç ve taşıt kredilerinden faydalandığı bilinmektedir. Ancak, inançlarınızdan dolayı faiz sistemine başvurmak istemeyebilirsiniz. Bunun yanı sıra, faizli kredi aldığınız takdirde aldığınız bedelin çok üstünde bir miktarı geri ödemek zorunda kalırsınız. Ayrıca, aylık taksitleri ödeyemediğiniz takdirde evinizin veya arabanızın elinizden alınması riski bulunmaktadır. Sonuç olarak, faiz, vade farkı ve ek masraflar olmadan ev veya araba sahibi olmak istiyorsanız farklı arayışlar içerisine girmenize gerek yok! Yıllardan bu yana birçok insanın faizsiz yöntemlerle ev ve araba sahibi olmasını sağlayan Eminevim sayesinde bütün hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz!

Başarısı ve müşteri memnuniyetini her daim sağlamasından dolayı dikkat çeken Eminevim; söz konusu başarıda pay sahibi olanları ödüllendirmeye devam etmektedir. Bu bağlamda, 3 Mart 2020 tarihinde Emin Üstün Başarı Ödülleri Töreni düzenlenmiştir. Bu törende, 69 çalışan ve yönetici; performanslarından dolayı ödül almaya hak kazanmıştır. Emin Üstün; faizsiz sistemin kurucusu olarak bilinen merhum iş adamıdır.

Emin Üstün Başarı Ödülleri Fark Yaratıyor!

Ödü töreninde konuşan Sefa Üstün; başarılarının yıllardan bu yana devam ettiğini vurgulayarak bugüne kadar müşteri memnuniyetini her zaman sağladıklarını dile getirmiştir. 29 yıldan bu yana birçok insanın faizsiz ev ve araba sahibi olmasını sağladıklarını ifade eden Üstün; Eminevim’in başarısından dolayı hızlı bir büyüme içerisinde olduğunu dile getirmiştir. Üstün; bu büyümeden dolayı çalışan sayısının sürekli arttığını ifade ederek Eminevim’in istihdam yaratma konusunda Türkiye’nin en iyi firmalarından birisi olduğunu söylemiştir.

Sefa Üstün; başarılarının devamını sağlamak amacıyla çalışanlarını ödüllendirdiklerini söyleyerek bu ödül törenin her yıl olacağını ifade etmiştir. Merhum Emin Üstün olmadan bu ödül törenini düzenlemenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Sefa Üstün; bu yıl ilk kez düzenlenen ödül töreninin geleneksel olacağını dile getirmiştir. Sefa Üstün; konuşmasında Emin Üstün’e ayrı bir parantez açmıştır. Sevgili Emin Üstün’ün Türkiye’deki faizsiz temele dayalı sektörü bulan ve uygulayan ilk insan olduğunu dile getirirken kendilerinin de bu yolda devam ettiklerini söylemiştir.

Sefa Üstün Kimdir?

Sefa Üstün; 1981 yılında Bolu’nun Gerede ilçesinde dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatı başarılarla dolu genç iş adamı; Sakarya Üniversitesi’ndeki eğitiminin ardından Avusturya’daki Viyana Ekonomi Üniversitesi İşletme bölümünde eğitimine devam etmiştir. Eğitim hayatını tamamlayan Sefa Üstün; 2005 ile 2012 yılları arasında Emin Grup Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. 2012 yılından bu yana ise Emin Grup İcra Kurulu Başkanlığı görevine devam etmektedir.

Evli ve iki çocuk babası olan genç iş adamı; merhum Emin Üstün’ün izinden giderek Eminevim’in başarısını ve popülerliğini arttırmak adına çalışmaktadır.

Eminevim; en uygun ekonomik şartlarla ev ve araba sahibi olmak isteyenlerin tercihi olmaktadır.

birevim

TÜGVA ve Birevim Elazığ’a İcathane Kuracak!

Önceki Yazı

Faizsiz Finans Sektörünün Yeni İsmi 29 Şube Birden Açtı!

Sonraki yazı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorumlar

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*

code

four × two =